• ♥ DOPRAVA ZDARMA OD 900 KČ 
  • ♥ DÁREK K NÁKUPU OD 500 KČ
  • ♥ DOPRAVA ZDARMA OD 900 KČ 
  • ♥ DÁREK K NÁKUPU OD 500 KČ
  • ♥ DOPRAVA ZDARMA OD 900 KČ 
  • ♥ DÁREK K NÁKUPU OD 500 KČ

Angry Beards ubrousky FRESHFELLA. 5ks

Nablejskanej stroj je základ šťastnýho života. A až budeš hotovej s motorkou, postarej se i o kulestroj.
Značka: ANGRY BEARDS
119 Kč
Skladem

Nablejskanej stroj je základ šťastnýho života. A až budeš hotovej s motorkou, postarej se i o kulestroj. Intimní odmašťovač podpalubí Freshfella je po šprcgumě ve šrajtofli nezbytnou výbavou každýho skautíka. Jak cestou dojde na nečekaný romantický setkání, stačí vytáhnout praktickej ubrousek. Přeleštíš kule, nakříduješ tágo a zahalenej do lehkýho mentolovýho hávu vyrážíš na zteč!

Pohlavní svěžest sbalená na cesty
5 ks vlhčených jednorázových ubrousek
Chladivý fresh efekt, co tě nakopne do akce
Šikovně balený po jednom kousku
Velikost na míru (nad) průměrným Středoevropanem


ODSTRAŇOVAČ KULEMAZU
Jediný vlhčený ubrousky určený na odmašťování nádobíčka, aby sis kulky nemusel před romantickým setkáním dočista olizovat jak nějakej čokl.

POHLAVNÍ SVĚŽEST
Šetrný složení namixovaný na intimní použití. Rychlý přeleštění pošle čerstvej vítr do tvýho podpalubí a naladí ho do lehkých mentolových tónů.

VŽDY PŘIPRAVEN
Pár hodin v sedle burácející mašiny, k tomu kožený kalhoty. Jakmile kočka za tebou začne příst, nestačí ani sesednout a tvůj kulestroj bude připravenej na zteč.

SBALENO NA CESTY
Ve znovu uzavíratelným paklu na tebe čeká 5 vlhčenejch Wipes. Zabalený hezky po jednom, tak jak jsi zvyklej třeba z letadla.

POUŽITÍ:
Roztrhni obal tak opatrně, jako kdyby to byl kondom. Vytáhni ubrousek a začni jemně píglovat pytel a přilehlý okolí. Kontaminovanej ubrousek odnes na nejbližší skládku toxickýho odpadu.

Složení: VODA, SODNÁ SŮL KYSELINY HYALURONOVÉ, OLUS OLEJ, GLYCERIN, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, MENTHYL NICOTINATE, MENTOL, INULIN, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, C18-22 HYDROXYALKYL HYDROXYPROPYL GUAR, GLYCERYL OLEÁT, DICAPRYLYL CARBONATE, KYSELINA CITRONOVÁ, KYSELINA MLÉČNÁ, BENZOAN SODNÝ, FENOXYETHANOL, PARFÉM.

Freshfella Wipes jsou vlhčený ubrousky určený na intimní hygienu kulestroje. Obsahujou kyselinu mléčnou, která pomáhá udržovat přirozený pH tvýho podpalubí, a kyselinu hyaluronovou přispívající k posílení přirozené lipidové bariéry, aby kůže zbytečně nevysychala. O hladkej chod kulestroje se stará prebiotický komplex a lehce chladivý mentolový podrbání dodává kromě samotnýho mentolu taky stimulující složka menthyl nicotinate.

5 ks vlhčených ubrousků

Zatím nebylo nalezeno žádné hodnocení

Přidejte vlastní hodnocení

Vyberte hodnocení
Hodnocení: 0/5

Doprava zdarma

Při nákupu nad 990 Kč máš dopravu ZDARMA.

Dárky k objednávkám

Dárek k nákupu při nákupu již od 500 Kč.

Novinky

Pravidelně přinášíme nové neokoukané značky a skvělé produkty.

Skvělé ceny a akce

Spoustu produktů za nejlepší ceny nakoupíte pouze u nás.

Instagram #riano.cz
Načítám, prosím vydržte...